Attila Ve Çolpan İlhan Karşıyaka’da Ölümsüzleşti

Türk şiirinin unutulmaz ismi Attila İlhan için ölümünün yıl dönümünde, Çamlık’taki evinin önünde anma etkinliği düzenleyen Belediyemiz, geçen yıl yaşama veda eden kardeşi, ünlü sanatçı Çolpan İlhan’ı da unutmadı. Etkinlikte,  her iki ismi resmeden rölyefin de açılışını yaptık.

Etkinliğe, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir’i Sevenler Derneği Başkanı Sancar Maruflu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Atilla Sertel ve iki ünlü ismin sanatçı dostları ile yakınları katıldı.

Törende, Attila İlhan’ın sanatçı ve gazeteci dostları Sancar Maruflu, Ünal Ersözlü, Haluk Işık, Veysel Çolak ve Atilla Sertel de ünlü sanatçı ile ilgili duygularını paylaştı. Konuşmacılar, büyük bir vefa örneği göstererek bu anma ve rölyef açılış etkinliğini gerçekleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a da teşekkür etti.