500. Filiz’i Çocuklar Okutuyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan ve kısa sürede Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olan Karşıyaka'nın Filizleri Projesi ikinci yaşını anlamlı bir törenle kutladı. Başta apartmanlar ve siteler olmak üzere, taksi ve dolmuş şoförleri, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve duyarlı vatandaşlardan sağlanan destekle burs verilen öğrenci sayısı 500’e ulaşırken, projeye en anlamlı katkı Karşıyakalı çocuklardan geldi. Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nün minik üyeleri, harçlıklarından biriktirecekleri para ile 500’üncü Filiz’e, bir yıl boyunca burs verecek.

Akpınar’dan Kutlama

Karşıyakalı minik öğrencilerin, eğitim yaşamında maddi sıkıntı yaşayan üniversiteliler için sergiledikleri bu tavır, aileleri ve belediye tarafından da memnuniyetle karşılandı. Çocuk Kulübü'nü ziyaret eden Başkan Akpınar, hem Filizler'in 2. yılını kutladı hem de duyarlılıklarından dolayı çocukları tebrik etti. Törene, meclis üyeleri, muhtarlar ve aileler de katıldı. Çocuk Kulübü'nün girişine 'Karşıyaka Çocuk Kulübü Bir Üniversiteliye Burs Veriyor' plaketi asıldı.