1500 Çalışanla 1 Mayıs Yemeği

"Biz Büyük Bir Aileyiz"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı Karşıyaka Belediyesi çalışanlarıyla birlikte kutladı. Bin 500 belediye çalışanının katıldığı kutlama yemeğinde Başkan Akpınar, demokrasi, özgürlük ve örgütlü mücadele vurgusu yaptı. Alanı dolduranlar da hep bir ağızdan "Biz büyük bir aileyiz" diye haykırdı.

Büyük Coşku Vardı

Karşıyaka Belediyesi Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde yapılan kutlamada DİSK, Türk– İş ve memur sendikalarının bölge temsilcileri ve şube başkanları hazır bulundu. Kısa bir süre önce belediyede çalışan 1000’e yakın taşeron işçisine sendikal örgütlenme yolunun açılması, kutlama yemeğindeki coşkuyu doruğa çıkardı. Yemeğin sonunda hep bir ağızdan ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ sloganını atan Başkan Akpınar ve bin 500 belediye çalışanı, dev aile fotoğrafıyla da bu birlikteliği ölümsüzleştirdi. Organizasyonda belediyenin en genç ve en yaşlı işçisine de çiçek verildi. Kürsüye gelen Başkan Akpınar, işçiler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.