15.05.2018

19 Mayıs Coşkusu Festivalle Taçlanacak

Karşıyaka’da Gençlik Şöleni

Ulusal bayramlarda büyük coşkuya sahne olan Karşıyaka, 19 Mayıs’ı da “Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali” ile kutlayacak. Üç gün sürecek festivalde; panellerden spor faaliyetlerine, konserlerden dans gösterilerine kadar onlarca etkinlik yapılacak.

Cuma Günü Başlıyor

Karşıyaka Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, bu yıl ikinci kez “Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali” düzenleyecek. Kentte şölen havası estirecek festival, 18-20 Mayıs tarihleri arasında, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Cuma günü saat 17.00’deki açılış töreninin ardından, saat 18.00’de Teknik Direktör Ersun Yanal ile Spor Yöneticisi ve Yazar Ahmet Diker’in katılımıyla “Dünyada ve Türkiye’de Futbol” paneli yapılacak. İlk gün etkinlikleri, Ayben ve tanınmış rapçilerin sahne alacağı "Burn Battle Zone" konseriyle sona erecek.

Dopdolu Program

19 Mayıs’ta pilates, yoga, kano, aqua zumba, bisiklet turu, sağlık semineri, halk oyunu gösterisi gibi etkinliklerin düzenleneceği festival, Free Style Türkiye Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak. 20 Mayıs’ta yine gün boyunca birbirinden renkli faaliyetler gerçekleştirilirken, organizasyon saat 19.00’daki Gençlik Konseri ile son bulacak. Festivale ilişkin 0232 3670060 ve 0549 5220227 numaralı telefonlardan da detaylı bilgi alınabilecek.

Karşıyaka’ya Çok Yakışacak

Tüm İzmirlileri festivale davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızda her bayramı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyor, Ulu Önderimiz Atatürk’ün emanetlerine sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu duruşumuzu bir kez daha sergileyerek muhteşem bir festival gerçekleştireceğiz. Herkesi bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” dedi.

Gençlik, Spor Ve Sağlıklı Yaşam Festivali Programı

18.05.2018 Cuma

• 17.00 Açılış
  • 18.00 Panel “Dünyada ve Türkiye’de Futbol”