09.02.2016

Üretici Kadınlardan El Emeği Kermesi-2

Karşıyaka Belediyesi tarafından kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda daha aktif rol almasını sağlamak amacıyla kurulan ‘Üretici Kadın Kooperatifi’, Sevgililer Günü nedeniyle 11- 14 Şubat tarihleri arasında kermes açacak. El emeği göz nuru ürünler Karşıyaka İZBAN İstasyonu üstünde Karşıyakalılarla buluşacak.

Takıdan Elbiseye

Karşıyaka Belediyesi’nin kurduğu Üretici Kadın Kooperatifi’nde hazırlanan el emeği eşyalar, Çarşı girişindeki Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı’nda Sevgiler Günü Kermesi’nde sergilenecek. 11- 14 Şubat arasında açılacak kermeste, iki yüze yakın kadın, belediye tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda takı, otantik elbise, çanta, sabun, tablo, çeşitli süs eşyaları, keçe ve örgü ürünlerini satışa sunacak.

El Emeği Kazanca Dönüşecek

Vatandaşların büyük ilgi göstermesi beklenen kermeste, Karşıyakalılar el emeği göz nuru eşyaları uygun fiyatlarla satın alma fırsatı bulacak. Kooperatif üyesi kadınlar da el emeklerini kazanca dönüştürme imkanı yakalayacak. Kermes 4 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

“Herkesi Bekliyoruz”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik yaşamda daha fazla rol üstlenmesini sağlamak, bireysel ve kollektif becerilerini geliştirmelerine imkan tanımak için kurduğumuz kooperatif güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Üreterek aile ekonomilerine katkı sağlayan, dayanışma ve birlik örneği sergileyen kadınlarımızı kutluyorum. Hem kooperatifimize destek olmak hem de kaliteli ve hesaplı alışveriş yapmak için herkesi kermesimize bekliyoruz” dedi.

Kadınlarımızın ekonomik yönden güçlenmesi için kurduğumuz Üretici Kadın Kooperatifi, Sevgililer Günü’nde el emeklerini beğeninize sunacak. 11-14 Şubat tarihleri arası Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı’nda (izban Karşıyaka İstasyonu üzeri) düzenlenecek kermeste, birbirinden güzel ürünleri uygun fiyatlarla alarak hem kadınlarımıza destek olabilir hem de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıntılar için

Üretici Kadın Kooperatifimiz Sevgililer Günü kermesinde el emeklerini beğeninize sunacak.