Karşıyaka Stadı İçin Ankara’da Önemli Zirve

Yapımı merakla beklenen Karşıyaka Stadı için Ankara’da önemli ve heyecan yaratan bir zirve gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, bir araya gelerek stadın yapımı için ortak hareket etme kararı aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda gerçekleşen buluşmada Bakanlık, Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Spor Kulübü temsilcisinin yer alacağı bir kurul oluşturulması ve stat projesinin gözden geçirilmesi kararı alındı. Buluşma için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, şunları söyledi: “Çok olumlu ve somut adımların atıldığı bir görüşme oldu. Ortak yolla ve işbirliğiyle stadın yapılması iradesi ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’de görüşmenin olumlu geçmesinden memnun. Stadın yapımını hızlandırmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah sonuç alırız, çok güzel bir görüşme oldu.”