Simge Yüzük Karşıyaka Nikah Sarayı’na Geri Döndü

Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’ndan geçtiğimiz yıllarda kaldırılan yüzük sembolü, Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın talimatlarıyla yeniden imal edilip yerine yerleştirildi. Ünsal “Karşıyaka’nın yüzüğü, yeni evli çiftlerimizin en güzel fotoğraflarını süslemeye devam edecek” dedi.

Karşıyaka Belediyesi; Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nın yanında bulunan, zaman içinde simge haline gelen fakat geçtiğimiz yıllarda kaldırılan yüzük sembolünü kentle yeniden buluşturdu. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın talimatlarıyla harekete geçen belediye ekipleri, 15 gün içinde sembolü tamamladı. Karşıyaka Belediyesi’nin kendi atölyesinde, kendi personelleri tarafından sıfırdan hazırlanan yüzüğün yapımında demir ve metal kullanıldı. Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda evlenen çiftlerin fotoğraf karelerini süslemek ve önemli günlerini en güzel şekilde ölümsüzleştirmek amacıyla hazırlanan yüzük, belediye ekipleri tarafından yerine monte edildi.

“Kentimiz İçin Bir Sembol”

Yüzüğün Karşıyaka ile özdeşleşmiş bir sembol olduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Binlerce çiftin en mutlu günlerine tanıklık eden yüzük, Karşıyakamız ve Nikah Sarayımız için güzel bir simgeydi. Biz bu sembolü yaşatmak istedik. Tamamen kendi atölyelerimizde, kendi mesai arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucunda 15 gün içinde sıfırdan hazırlanan yüzük sembolünü yeniden yerine kavuşturduk. Karşıyaka’nın yüzüğü, yeni evli çiftlerimizin en güzel fotoğraf karelerini süslemeye devam edecek” diye konuştu.