Can Dostlar Karşıyaka Belediyesi’ne Emanet

Koronavirüs salgınına karşı pek çok önlem alan ve ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik destek faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, bu süreçte beslenme sıkıntısı çeken sokak hayvanlarını da unutmadı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, kentin farklı noktalarındaki kedi evleri ile beslenme odaklarına mama takviyeleri yapıldı. Su ve yiyecek bulmakta zorlanan can dostların gıda ihtiyacını karşılamak için yürütülen çalışmaların düzenli olarak devam edeceği belirtildi.

“Her Cana Sahip Çıkacağız”

Dünya genelinde yayılmaya devam eden koronavirüs salgınına karşı vatandaşlara ‘evde kalın’ çağrısını yineleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Hem kendimizi hem de çevremizdekileri korumanın en önemli yolu evde kalmak. Biz bu yöndeki çağrılarımızı yinelerken ve ihtiyaç sahiplerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ederken, aynı çevreyi ve hayatı paylaştığımız can dostlarımızı da unutmuyoruz. Ekiplerimiz düzenli olarak ihtiyaç olan yerlere mama ve su takviyeleri yapıyor. Acil durumlar için hizmet veren 444 15 75 numaralı hattımıza can dostlarımızla ilgili önemli ihbarlar da iletilebilir. Biz bu süreçte var gücümüzle çalışarak kentimizde yaşayan her bir can için dayanışmaya devam edeceğiz” dedi.